gogolix napisał(a):Jesli macie jakies pytania to prosze pisac. Postaram sie na wszystkie odpowiedziec:)
wojteker napisał(a):gogolix napisał(a):Jesli macie jakies pytania to prosze pisac. Postaram sie na wszystkie odpowiedziec:)
Jaki jest Pag ?
Marek i Joanna napisał(a):wróciliśmy z Pagu pare dni temu i polecam to miasteczko każdemu , chyba że ktoś jedzie tylko po uciechy życia nocnego to do Novaliji lepiej pojechać. Na stacji benzynowej w Pagu często tankowaliśmy i żadnych oszustw nie było więc, wiec dziwi mnie taka opinia.maisteczko ma fajne kawiarenki, kluby , stare maisto i wszystko jest wspaniałe.Plaża z gładkim zejsciem do wody, wiec bez obaw o małe dzieci, smaczne tanie ryby i stragany z tanimi owocami.
Polecam w całej rozciagłości i miasto i wyspę
gogolix napisał(a):Ja pare razy tankowalem i robilem zakupy typu papierosy itp. to praktycznie za kazdym razem sprzedajacy chcial mnie na pare kun oszukac. Tez polecam Novalje jesli chodzi o zabawe. Tam kluby znajduja sie na plazy ktora nazywa sie Zyrce czy cos podobnego.
Marek i Joanna napisał(a):wróciliśmy z Pagu pare dni temu i polecam to miasteczko każdemu , chyba że ktoś jedzie tylko po uciechy życia nocnego to do Novaliji lepiej pojechać. Na stacji benzynowej w Pagu często tankowaliśmy i żadnych oszustw nie było więc, wiec dziwi mnie taka opinia.
gogolix napisał(a):Tez polecam Novalje jesli chodzi o zabawe. Tam kluby znajduja sie na plazy ktora nazywa sie Zyrce czy cos podobnego.
Olimpia napisał(a):A jak cenowo? Jakie ceny apartamentów i jedzenia? Chodzi mi zczególnie o restauracje. Co warto zwiedzić i gdzie najlepiej na plażę?
kefas5 napisał(a):Pag (Novalja) to był mój pierwszy raz.Było fajnie dopóki nie zobaczyłem Makarskiej Riviery (Podgora). Na Pag więcej nie pojadę. Księżycowy krajobraz, skąpa roślinność no i na plaże trzeba jeżdzić samochodem.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne