Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Novi Vinodolski

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aleksa29
Podróżnik
Novi Vinodolski

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleksa29 » 06.08.2006 14:56

Kto był w Novi Vinodolski z Tramp Travel w hotelu Lisanj Park w dniach
23.07.06 - 04.08.06 ? :D
robilicz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) robilicz » 06.08.2006 15:59

Dopiero jadę i chętnie się czegoś dowiem.
aleksa29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleksa29 » 06.08.2006 16:09

Cześć :)

Zakwatereowanie jest w tym budynku, który jest na fotce, ale niestety pokoje bez balkonu i od strony ulicy, a ja i wiekszość osób z naszej wycieczki mieszkało w budynku depandance obok głównego. Niestety niema klimy ani nawet wentylatora i nie idzie wytrzymać, więc radze wziaść jakiś wiatrak. W budynku deapandance sa 4 piętra i tylko z 3 i 4 jest piękny widok na wyspę KRK i morze, ja mieszkałam na 4 :) Miejsca w autokarze są przydzielone przez biuro. Widoki super, jedzenie super, byłam tylko na jednej wycieczce na jeziorka i było pięknie tylko cena 40 euro :( Na plaży możliwość szaleńswa na bananie, dentce, rowerkach, spadochronie, jest także bungee :) Plaża super,woda ciepła i czysta, jeżowca nie wdepłam bo ich nie było :)
aleksa29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleksa29 » 06.08.2006 16:35

Wypożyczenie leżaka 20 kun, komplet 2 leżaki plus parasol 60 kun. Mineralna w markecie 6 kun w sklepie 8 kun, wypożyczenie rowerka 50 kun.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 07.08.2006 15:35

ja bylam w tym holetu ale 2lata temu:)
jednak bylam z biura adriatyk wlasnym autem, ja mieszkalam w budynku tym glownym..placilam za pokoj na park a dostal mi sie na rogu i widzialam morze i park:)
hotel ladny, dobrze utrzymany, stolowka schludna..pamietam ze dawali tam strasznie duzo jedzenia i bylo bardzo dobre:)
wiem ze wtedy byli ludzie z z Tramp Travel i mieszkali w tym gorszym budynku..niezle akcje odchodzily wtedy ..budynek ponoc sie sypal , okna byly nieszczelne..wiem ze byla jakas tam awantura i przeniesli juz ich do hotelu(ale dlatego ze byl to juz 11wrzesien wiec koncowka sezonu i byly wolne pokoje)
tu fotki takze tego hotelu-
http://www.agnieszka.ao.pl/
co do miasteczka ladne , plaza jednak nieciekawa bo betonowa czego starsznie nie lubie:(brak pieknych duzych palm i sosen przy plazy :(((
ja wtedy zwiedzalam sobie cirkvienice, senji, rijeke , i wyspe krk(ktora w zat.kvaner jest najbardziej godna uwagi)
jednak juz w zeszlym roku bylam na riwerze makarskiej i jednak widoki i klimat bez porowania lepszy niz w zat.kvaner..jak nie bylas na riwerze to tam trzeba pojechac najlepiej do apartamentu na wlasna reke:)
a tu fotki z riwiery:)
http://www.wakacje.ao.pl/
aleksa29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleksa29 » 07.08.2006 15:50

:)
W przyszłe wakacje wybiorę się napewno na riwierę makarską. Już zdążyłam zakochać się w Chorwacji ;)
Ja mieszkałam właśnie w budynku depandance, nie w głównym i nie narzekam, bo z 4 piętra miałam piękne widoki, nic się nie sypało, codziennie sprzątany pokój, jedzenie rzeczywiście smaczne i bardzo duzo :) Hotel skromny, pokoje też, ale nie pojechałam siedzieć w hotelu, zresztą ja nie jestem wymagająca :) Ogólnie z wycieczki jak i z samego biura Tramp Travel jestem zadowolona, rezydentka P. Ela też sympatyczna osóbka ;)
aleksa29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleksa29 » 07.08.2006 15:51

A i od początku wiedziałam w którym budynku będę mieszkać więc nie byłam zaskoczona, zresztą chyba nikt z naszej wycieczki nie narzekał :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 07.08.2006 18:59

ja jak jade to nigdy nie przywiazuje duzej wagi do mieszkania bo i tak praktycznie cale dnie spedzam na zwiedzaniu i opalaniu:)
nie wiem czy ten budynek nie mial przejsc remontu bo wtedy rzeczywiscie byl w oplakanym stanie jak poszlismy sobie oblukac:)
natomiast w budynku glownym komunistyczny styl jak w wiekszosci hotelow chorwackich ale schludnie i czysto:)polecam ci Tucepi na riwerze sliczne miasteczko:)
aleksa29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleksa29 » 08.08.2006 23:43

Ines, fotki obejrzałam super :)
A co powiesz o miejscowości Baśka Voda ?
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 09.08.2006 02:17

jak w zeszlym roku planowalam wakacje to chcielismy jechac do breli lub baski:)
jednak na miejscu to nie bylo to ...pieknie ale cos mi nie pasowalo-do plazy trzeba bylo troche sie wspinac-a ja tego starsznie nie lubie i dosc duzo ludzi:)a zaraz za makarska przejezdzalismy przez tucepi i tak mi sie tam spodobalo ze spedzilismy tam 10cudownych dni:)
4nastepne w primosten:)
na riwerze wszystkie miasteczka sa do siebie podobne...tylko niektore sa mniejsze a niektore wieksze...tez czasem maja rozne zejscia do morza...w basce bylam przez chwile i pojechalismy dalej wiec duzo ci nie powiem na jej temat;/
ale cala riwiera jest piekna;))))

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies