Już jakiś czas temu wpadł mi do głowy pomysł na mały wątek autorski poświęcony muzyce
Pytanie ino brzmi ... są tu jacyć chętni do słuchania tego
Czekam na wasze głosy i opinie ...
Pozdrawiam,
PAP
.png)

.png)

.png)
Leszek Skupin napisał(a):PAPo... bardzo fajnie uzupełniłeś swoją relację utworem M. Bilińskiego i dzięki temu nie trzeba było biegać i szukać utworu, który Wam towarzyszył i bardzo fajnie się czytało i oglądało zdjęcia przy tej muzyce...
Sorki ale jestem za takim właśnie rozwiązaniem czyli tutaj na NIEw Relacji TAK
:!::!::!:
Pozdrav
.png)
PAP napisał(a):Witam,
Już jakiś czas temu wpadł mi do głowy pomysł na mały wątek autorski poświęcony muzyce :
Pytanie ino brzmi ... są tu jacyś chętni do słuchania tego![]()
![]()
...
Czekam na wasze głosy i opinie ...
Pozdrawiam,
PAP
.png)
JacYamaha napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):PAPo... bardzo fajnie uzupełniłeś swoją relację utworem M. Bilińskiego i dzięki temu nie trzeba było biegać i szukać utworu, który Wam towarzyszył i bardzo fajnie się czytało i oglądało zdjęcia przy tej muzyce...
Sorki ale jestem za takim właśnie rozwiązaniem czyli tutaj na NIEw Relacji TAK
:!::!::!:
Pozdrav
Jeżeli można - też jestem tego zdania.
Często słuchając muzyczki wracałem na początek Twojej relacji/strony/postu i przeglądałem jeszcze raz. Dobre połączenie.
.png)
.png)
PAP napisał(a):...
Żeby nie przynudzać![]()
... spróbujmy zrobić tak: tu polecimy z szafą PAPy gdzie będzie więcej muzyki dla muzykolubnych i gdzie będziemy mogli na jej temat dyskutować, cokolewiek będzie to oznaczać
... a tam będę od czasu do czasu podpinał linki do kawałków mających bezpośredni związek z danym odcinkiem czy miejscem, tak jak to było z Markiem Bilńskim i Buzludją, ilustrujących lepiej klimat danego dnia wyprawy
![]()
...
...

.png)
Leszek Skupin napisał(a):Pasujejeszcze jak w spisie treści swojej relacji dodasz link z muzyczną szafą PAPy to już wogóle szafa bedzie grać
Pozdrav
.png)
PAP napisał(a):...więc jak dajmy na to goście z Bulgaricusa będą chcieli posłuchać, to ... kibel...
...