W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
forum/viewtopic.php?t=15290&postdays=0&postorder=asc&start=0 Sporo juz o Murterze na forum pisano... Myślę, że wart polecenia...Przepięknie położony, połączony z lądem - idalalna baza wypadowa na cały region. Mnie troszkę brakowało choćby jednego pięknego "klimatycznego" miasteczka, ale nie dla każdego jest to najważniejsze...
W naszym albumie też z Murteru coś się znajdzie
Murter przepiękny, wspaniałe miejsce do nurkowania. Jak zwykle wąskie gardło wyspy to most a wlaściwie dwa ale da się żyć. Blisko do wodospadów KRKa. Warsztaty samochodowe działają porządnie akurat tam padla nam pompa wodna w aucie. To na pewno będą dla was udane wakacje.
Znajdziesz i jedno i drugie (choć opcja nr.2 znacznie częstrza). Murter to wyspa, a zatem siłą rzeczy plaż ma sporo, bo "na około". Na pewno znajdziesz coś dla siebie.
Pozdrawiam
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Znajdziesz i jedno i drugie (choć opcja nr.2 znacznie częstrza). Murter to wyspa, a zatem siłą rzeczy plaż ma sporo, bo "na około". Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Pozdrawiam
Witam, Kasiu !
Może masz adres albo tel na jakiś apartman ..... jadę z dwojgiem piskalków na początku sierpnia , przyznam się w ciemno i trochę mam obawę aby znakeżć jakieś lokum.
pzdr
A