Piotr999 napisał(a):Witam. Poszukuje informacji od osób, które były na Chorawcji z własną łodzią motorową. Interesuje mnie przedewszystkim droga przez Czechy, Słowacje i Austrie pod kątem odpowiednich przepisów i dokumentów. Następnie jak to wygląda w Chorwacii? Chodzi mi o to jakie uprawnienia muszę posiadać do prowadzenia własnej łodzi. Posiadam patent starszego sternika motorowodnego ale to podobno za mało, bo należy mieć skończony kurs nawigacji. Czy to prawda? A pozatym proszę o inne informacje pod tym kątem.
Piotr999 napisał(a):A no wyobraż sobie że nic nie mówili. Coś niecoś dowiedziałem się od innych kursantów, ale to była taka nasza wymiana informacji i doświadczeń. Ja tam cos nieco wiem ale mam różne, sprzeczne informacjie np. na temat posiadanania odpowiednich uprawnień do prowadzenia łodzi bez specjalnych uprawnień nawigacyjnych.
Jeśli coś wiesz to barzdo proszę -napisz.
Piotr999 napisał(a):Witam. Poszukuje informacji od osób, które były na Chorawcji z własną łodzią motorową. Interesuje mnie przedewszystkim droga przez Czechy, Słowacje i Austrie pod kątem odpowiednich przepisów i dokumentów. Następnie jak to wygląda w Chorwacii? Chodzi mi o to jakie uprawnienia muszę posiadać do prowadzenia własnej łodzi. Posiadam patent starszego sternika motorowodnego ale to podobno za mało, bo należy mieć skończony kurs nawigacji. Czy to prawda? A pozatym proszę o inne informacje pod tym kątem.
Piotr999 napisał(a):A no wyobraż sobie że nic nie mówili. Coś niecoś dowiedziałem się od innych kursantów
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...