Witam:D
W tym roku wybieram się na Makarską Riwiere, tylko mam straszny dylemat, gdyż nie wiem do której miejscowości się wybrać:( (w pobliżu Makarskiej byłam jedynie w Podgorze). Chciałabym, aby nie była to miejscowość przesadnie zatłoczona, ale też nie chciałabym by była to dziura z jednym sklepem i dwoma knajpkami Fajnie było by, gdybym na miejscu zastała dużo przytulnych knajpek nad brzegiem morza (niczym w Podgorze ehh...).Zastanawiam się nad miejscowościami takimi jak Tucepi, Brela, Baska Voda, Igrane a przede wszystkim Gradac ... Jest jeszcze jedna rzecz, która mnie strasznie nurtuje a mianowicie to, czy jadąc w ciemno (po raz pierwszy) nie będę miała problemów ze znalezieniem odpowiadającej mi kwatery (dla 7 osób (!) w terminie od 16-30 sierpnia ) w pobliżu morza.Jednym słowem, że będzie w czym wybierać i że nie okaże się, że będę musiała nocować na plaży...
Mam nadzieje, że dostanę odpowiedzi, które rozwieją moje wątpliwości a zarazem doradzicie mi taką miejscowość, w której spędzę cudowne dwa tygodnie Pozdrawiam
P.s jeżeli ma ktoś na fotkach uwiecznione centrum którejś z tych miejscowości to bardzo bym prosiła, by je zamieścić:D Z góry baaardzo dziękuję:D