Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Macek-Scit 34

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
abugos
Turysta
Macek-Scit 34

Nieprzeczytany postnapisał(a) abugos » 03.08.2010 08:14

Witam,
Bardzo proszę o informację na temat apartamentów w Brela Scit 34 - MACEK . Wybieram się do apartamentu Z2 końcówka sierpnia, początek września. Czy ktoś z przemiłych koleżanek i kolegów spędzał tam swoje wakacje. Proszę o podzielenie się doświadczeniami - apartament, plaża, zaplecze gastronomiczne. Czy może ktoś wie, czy w Adriatyku można wędkować i na jakich zasadach? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 03.08.2010 10:06

abugos
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) abugos » 06.08.2010 21:02

Czy nikt nie był w Macku w Breli Scit ? Może jednak jakieś opinie się znajdą.
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 09.08.2010 13:56

Ale fart Kolego!
Właśnie wróciłem z Breli, Macek 34, app.Z1 (bliźniaczy do Z2).
1. Dom z bezpośrednim zejściem na plażę (50m) - oczywiście z górki.
2. Widoki boskie, plaża ze skałkami, żwirek.
3. W lewo od plaży konoba (ca. 200 m) z mięsiwem i rybami, piwo, fajna atmosfera.
4. Sklep ca. 200 m (Ivanka)
5. Parking - trochę daleko, samochodu nie używałem więc nie traktuję tego jako minus.
Poza tym polecam bez obaw.
Co do wędkowania to nie mam pojęcia.
Pozdrav
abugos
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) abugos » 13.08.2010 21:24

Bardzo dziękuje za informację. Czy w Macku jest może grill, żeby sobie rybkę zrobić?. A czy właściciele mieszkają na miejscu i są OK?. Można z nimi kieliszka posmakować? :lol:
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 16.08.2010 08:39

Niestety nie ma grila, właściciele w postaci starszego małżeństwa są OK, ich aktywność (a w zasadzie jego) ograniczała się jedynie do zapytania czy wszystko w porządku. Mieszkają w jednym z pokoi w domu. Zresztą odniosłem wrażenie, że oni są tylko "dla papierów", a całość ogarniają ich dzieci - w zasadzie wszystkie sprawy od przyjazdu do wyjazdu załatwiałem z córką "właścicieli". Ale nie ma to absolutnie żadnego znaczenia - zresztą to i tak tylko moje odczucia. Co do braku grilla - to tak jak napisałem dosłownie obok jest konoba przy plaży z grilem.
Pozdrawiam i miłego wypoczynku.
Slavko1974
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavko1974 » 26.01.2011 11:10

faziolot, czy mógłbyś mi podac jakiś kontakt do Ciebie? Chciałem porozmawiać z Toba o tym apartamencie a nie moge wyslać PW
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 26.01.2011 12:17

No fajnie,
napisz maila na wojbana małpa gmail.com

Pozdrav

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone