marcin25 napisał(a):Witam! Czas pomyśleć gdzie w tym roku jechać na wakacje. Oczywiście Cro na początku września tylko pytanie gdzie ??? Już byłem w Orebic, Omis, Makarska, Brela, Tucepi, Podgora. Może ktoś ma jakiś ciekawy sprawdzony pomysł na to gdzie w 2009 jechać ???
ines napisał(a):marcin25 napisał(a):Witam! Czas pomyśleć gdzie w tym roku jechać na wakacje. Oczywiście Cro na początku września tylko pytanie gdzie ??? Już byłem w Orebic, Omis, Makarska, Brela, Tucepi, Podgora. Może ktoś ma jakiś ciekawy sprawdzony pomysł na to gdzie w 2009 jechać ???
Wyspy:
Polecam szczególnie Brac, Krk, Korcula, Pag, Hvar
Np.
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21203
Ciekawie też jest na Istrii i zat.Kvarner...
Wyjazd zawsze można podzielić na dwie części
Dużo o tym na forum więc masz ciekawa lekturę na zimowe wieczory
marcin25 napisał(a):ines napisał(a):marcin25 napisał(a):Witam! Czas pomyśleć gdzie w tym roku jechać na wakacje. Oczywiście Cro na początku września tylko pytanie gdzie ??? Już byłem w Orebic, Omis, Makarska, Brela, Tucepi, Podgora. Może ktoś ma jakiś ciekawy sprawdzony pomysł na to gdzie w 2009 jechać ???
Wyspy:
Polecam szczególnie Brac, Krk, Korcula, Pag, Hvar
Np.
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21203
Ciekawie też jest na Istrii i zat.Kvarner...
Wyjazd zawsze można podzielić na dwie części
Dużo o tym na forum więc masz ciekawa lekturę na zimowe wieczory
w sumie jadę dopiero we wrześniu i nie powinienem mieć problemów z kwaterą ale może masz jakieś sprawdzone godne polecenia kwatery najlepiej linki do stron.
marek2006 napisał(a):Chorwację kocham i na pewno w tym roku jadę do Tucepi(zawsze w ciemno),bo tam nie byłem.Wszędzie jest extra ,bo cała Cro jest piękna tylko troszeczkę martwi mnie cena euro,bo raczej do wakacji lepiej nie będzie a może byc gorzej
motylek77 napisał(a): Czytając wypowiedzi na forum wywnioskowałam ,że na miejscu można znależć nawet za połowę ceny niż ta co jest w internecie. Czy to jest prawda ?
motylek77 napisał(a):Kolejne pytanie. Jadąc tam w zeszłym roku myślałam że za grosze będę się opychała owocami no i bardzo się zawiodłam bo np arbuz kosztował dwa razy więcej niż u nas, brzoskwinie też były bardzo drogie? Nie wiem może ceny owoców zależą od rejonu gdzie się jest?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne