Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

butelka wódki w ręku moderatora Janusza Bajcera...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Hollywood
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 13.02.2009 00:29

Panie Januszu, szanuję Pana pracę na tym forum, jednak fotka przy nicku z butelką Luksusowej jest dla mnie absolutnym nieporozumieniem!
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 13.02.2009 05:19

Nieporozumienie to ten temat w dziale: Regiony i miejscowości turystyczne
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.02.2009 08:51

Hollywood napisał(a):Panie Januszu, szanuję Pana pracę na tym forum, jednak fotka przy nicku z butelką Luksusowej jest dla mnie absolutnym nieporozumieniem!

Z pierwszym dniem wiosny (21 marca) przy nicku pojawi się poprzednia fotka z beloną.
Obiecałem to kilku cromaniaczkom na ich prośbę i słowa dotrzymam :lol:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 13.02.2009 08:55

Hollywood napisał(a):Panie Januszu, szanuję Pana pracę na tym forum, jednak fotka przy nicku z butelką Luksusowej jest dla mnie absolutnym nieporozumieniem!

to nie hAmeryka panie Holly, u nas slowianska dusza :wink:

choc ta fota z belona faktycznie jakas taka bardziejsza no i z tradycjami

Watek faktycznie jest jakims nieporozumieniem :D
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 13.02.2009 09:01

Panie Januszu tak trzymać !!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.02.2009 09:03

Za socjalizmu,kiedy w termosach były tymczasowe braki rynkowe, w takich butelkach sie herbatę w podróż zabierało...pamiętam
Dlaczego komus od razu wódka do głowy przychodzi...nie rozumiem... :wink: :lol:
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 13.02.2009 10:14

Gdzieś już chyba napisałem, że jak ktoś chce sobie trochę pobajdurzyć (chyba każdy ma czasem taką potrzebę), to Hyde Park jest do tego celu miejscem znakomitym. Ale nawet w bajdurzeniu musi być jakiś sens.
Co bym zrobił na miejscu Janusza? Zadał bym sobie tylko jedno pytanie: czy moja fotka obraża czyjeś uczucia religijne, dobre obyczaje, lub kogoś personalnie? W związku z tym, że trudno tu coś takiego zauważyć, moja reakcja byłaby zupełnie inna, niż Janusza. Ale wygląda na to, że Janusz jest niespotykanie spokojnym człowiekiem i stąd Jego łagodna reakcja, za którą w zależności od temperamentu jedni będą Go podziwiać, inni krytykować :lol: Pozdrawiam. Jan.
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 13.02.2009 10:30

hepik napisał(a):Za socjalizmu,kiedy w termosach były tymczasowe braki rynkowe, w takich butelkach sie herbatę w podróż zabierało...pamiętam
Dlaczego komus od razu wódka do głowy przychodzi...nie rozumiem... :wink: :lol:

zazwyczaj do głowy coś przychodzi, jak czegoś brak...
PS - odwracając - gdyby Janusz trzymał butelkę na przykład Muszynianki z zawartością "łąckiej" - czy taki "obrazek" byłby "drażniącym" ?

Popatrzeć na obrazki forumowiczów w onecie... Wg mnie tam nawet nie można rozważać w kategoriach kultury - szczególnie po tym jak sądy w PL sankcjonują zwrot "cham" skwitowaniem równoważnym pobłażliwości...

:lol: :lol:
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 13.02.2009 10:50

Ludzie dajcie Panu Januszowi spokój , ciekawe jakie wy macie fotki ,nie wiem czy wam kryzys do głowy uderza czy co!!
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 13.02.2009 12:12

No nie!!!! Znowu zaczyna na forum być niesmacznie. :evil: Mam nadzieję, że to wiosenne przesilenie.... Przyznam, że nie lubię takiego czepiania się :!: Już powinniśmy wyluzować, bardziej się uśmiechać. O wiele ciekawej było na forum jak pisaliśmy o wesołych rzeczach. A teraz przyznaję, że powoli nie chce mi się tu zaglądać jak widzę tego typu posty - śmiecie.
Hollywood życzę więcej humoru i luzu.
Pozdrawiam.
PS. A może mój kot też Ci przeszkadza :?: :wink: :lol:
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 13.02.2009 12:35

Niebawem niektórym zaczną przeszkadzać zdjęcia z reklamą Karlovacko w tle lub co gorsze stojące piwo na stoliku w restauracji.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.02.2009 12:54

Hollywood napisał(a):Panie Januszu, ...

i Pan Janusz odpowiedział - koniec gadania.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.02.2009 12:58

Jeszcze jedna odpowiedź Drogi Kolego Hollywood :lol:

Zapraszam Cię na X Zlot Cromaniaków :lol: - jeśli przyjedziesz, to specjalnie dla Ciebie przywiozę butelkę "Luksusowej" i jednym kieliszkiem wódki Cię poczęstuję :P
Tylko jednym, bo resztą zawartości butelki będę musiał poczęstować wiele Przyjaciółek :hearts:
i wielu Przyjaciół :hearts: obecnych na Zlocie.

No i sam za kołnierz nie wyleję. :wink:

Pozdrav.
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 13.02.2009 13:25

A mi ten Hollywood wygląda na nowy nick kogoś (pewnie większość się domyśla kogo), kto lubi taki smrodzik wpuścić w nasze forum..żałosne. Janusz ja się zapisuję na ten kieliszek Przyjacielu :wink:
kmusial
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmusial » 13.02.2009 13:30

Luksusowa jest w porządku. Gdyby to był bols to wtedy można by protestować :wink:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone