Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zakaz wstępu w bikini

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
WoYo
Croentuzjasta
Zakaz wstępu w bikini

Nieprzeczytany postnapisał(a) WoYo » 15.05.2006 22:09

Chorwackie miasteczko na często odwiedzanej przez turystów wyspie Krk ogłosiło się strefą wolną od bikini.

Po protestach miejscowego duchownego, który poczuł się zgorszony nadmierną golizną turystów, w starej części miasteczka Vrbnik nad Adriatykiem pojawią się znaki zakazujące spacerów po mieście w skąpym stroju plażowym. Turyści, którzy nie zastosują się do zakazu, nie będą jednak karani grzywną.

Władze miasta Vrbnik jako pierwsze przychyliły się do propozycji biskupa Ivana Kordica, który domagał się stworzenia "stref czystości" w miastach wyspy Krk.

Blisko 90 proc. z 4,4 mln obywateli Chorwacji to katolicy. Samą Chorwację odwiedza około 10 mln turystów, których nad Adriatyk ściąga piękna pogoda i wspaniałe wybrzeże.

http://fakty.interia.pl/news?inf=748687

Pozdrawiam :roll:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 16.05.2006 06:33

no i git
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 16.05.2006 10:39

a na plażach powinni wprowadzić zakaz pokazywania cycków po powiedzmy 40 roku życia. :lol:

Szczególnie dotyczy to leciwych emerytek z Niemiec bueeeee - niekiedy się niedobrze robiło jak Panie koło 70 porozwijały te swoje dywany. Dziw się potem że jak się dzieciaki płci męskiej naoglądają takich widoków że się im homo upodobania zmieniają. :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 16.05.2006 11:17

rich72 napisał(a):a na plażach powinni wprowadzić zakaz pokazywania cycków po powiedzmy 40 roku życia. :lol:

Rich widać, że jesteś młody, ale niektórym paniom zaraz po 40-tce młodsze mogą pozazdrościć. :D
Bary i swinki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bary i swinki » 16.05.2006 12:15

Ja też jestem młody ale zgadzam sie z Tobą że niektóre panie po 40 mają co pokazać:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.05.2006 12:23

zakaz pokazywania cycków po powiedzmy 40 roku życia. icon_lol.gif
Podnieśmy limit do 45 lat. :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.05.2006 12:32

Zgodze sie w 100 % z Krakusem, niektóre kobiety po 40-tce zwracaja uwage na siebie........i to jak !!!! :lol: A to mały cytat znaleziony w necie, który oddaje istotę.....
„....Jest wiele kobiet, które fizycznie nie są najpiękniejsze
ale emanują zadziwiającym magnetyzmem i uwodzą w każdym wieku.
Są tez kobiety młode i piękne, lecz pociągają mężczyzn
nie bardziej niż torebka zupy instant.....”

Pozdrawiam - Piotrek :papa:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 16.05.2006 12:42

czuję że to raj dla mojego męża :D
i dla mnie po części (zawsze dawał się ogrywać w tysiąca na plaży, gdy za jego placami leżały niewiasty w stroju Ewy :)
po małym zerknięciu w jego karty i wybraniu tych lepszych, kiedy to niby przez przypadek oglądał się za siebie :D mówił"o kurcze myszko z czym ja chciałem jechać 300 chyba mi się kolory pomyliły" :D
a co tam-każdy lubi-ja też :D
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 16.05.2006 13:58

Panowie w związku z rozpoczętą dyskusją proponuję powołać społeczną komisję rozpatrującą czy cycki można czy nie można pokazać. :lol:
Jako że 1 wystąpiłem z propozycją mianuję się Przewodniczącym sznownej komisji - kandydatury na członków powoływane mogą być w tym temacie lub na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
:P
WoYo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WoYo » 16.05.2006 14:15

rich72 napisał(a):Panowie w związku z rozpoczętą dyskusją proponuję powołać społeczną komisję rozpatrującą czy cycki można czy nie można pokazać. :lol:
Jako że 1 wystąpiłem z propozycją mianuję się Przewodniczącym sznownej komisji - kandydatury na członków powoływane mogą być w tym temacie lub na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Jako, że założyłem ten temat mianuję siebie vice-przewodniczącym. Kto za? Kto przeciw? :D
I oddaje swój głos: MOŻNA :wink:

Pozdrawiam[/url]
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 16.05.2006 14:27

WoYo napisał(a):
rich72 napisał(a):Panowie w związku z rozpoczętą dyskusją proponuję powołać społeczną komisję rozpatrującą czy cycki można czy nie można pokazać. :lol:

Jako, że założyłem ten temat mianuję siebie vice-przewodniczącym. Kto za? Kto przeciw? :D
I oddaje swój głos: MOŻNA :wink:

Pozdrawiam[/url]

No to i mój głos:
MOŻNA, A CZASAMI NAWET TRZEBA POKAZYWAĆ
Pozdrawiam
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 16.05.2006 14:37

ja zawsze nosze mono- kini i nikt sie nie doczepija
diggie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) diggie » 16.05.2006 14:38

Pierwszy post na forum ale w jakze milym temacie, pewnie ze pokazywac bo jakby nie bylo korzysci z tego plyna dla obu plci :)
Przewodniczacy komisji i v-ve przewodniczacy nie mam sprzeciwu co do waszych kandydatur, oby tylko stanowiska nie stanowily pierwszenstwa w rozkoszowaniu sie widokiem :oops:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 16.05.2006 14:55

mogę zostać sekretarzem?? :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.05.2006 15:09

Polki i RMF FM nie mają czego się wstydzić...http://www.voyeurweb.com/main/winn04-2006/fs20060417-181442/index.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FUX
Następna strona

Powrót do Kultura chorwacka