Czy ktoś wie czy Grebastica to jakaś miejscowość koło Primostenu czy może jakaś dzielnica?
Z góry dziękuję za wszelkie informacje
ines napisał(a):"Grebaštica jest niewielkim osiedlem turystycznym z domkami rodzinnymi i pensjonatami, leżące w zalewie o tej samej nazwie, 14 km na południe od Šibenika. W Grebašticy znajduje się klika obiektów gastronomicznych,a wszystkie dodatkowe usługi i potrzebne wyroby można zawsze nabyć w pobliskim Primoštenie. "
bylam w Primosten w zeszle wakacje ..4dni tam bylsimy po 10 dniach spedzonych na riwierze makarskiej w Tucepi i powiem tak:
miasteczko naprawde romamantyczne i milutkie..ale dla mnie spedzenie tam 4dni to bylo za duzo..gora dwa by mi wystarczylo...nie umialam tam odpoczywac..mnostwo ludzi a byl juz 10wrzesnia, tlok, plaze nieladne:(
milo sie zwiedzilo , pochodzilo uliczkami....ale to na tyle...10 dni spedzone w Tucepi to bez porownania milszy odpoczynek:)widoki nieporownywalne..(choc sam primosten z drogi wyglada super)
no i primosten o wiele drozsze..w tucepi mieszalam nad sama plaza..caly duzy apartament za 9 E a tu placilismy 12, 5 E za pokoj ((
reasumujac:dla mnie dobre do zwiedzenia pooglaania i tyle...ale jako odpoczynek i widoki polecam zdecydowanie np.riwere makarska,
pamietaj ze to moja opinia;)a tu fotki miedzy innymi z tucepi i primosten:
http://www.wakacje.ao.pl/
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne