Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wille Gandalfa makarska

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
allynka
Autostopowicz
wille Gandalfa makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) allynka » 14.02.2009 23:55

Proszę o opinie o willach Gandalfa w Makarskiej zwł. interesują mnie Adria, Ante i Lidia. Wybieram się tam na końcu maja i ma to być podróż pośłubna, więc zależy mi, żeby dobrze trafić. Dzięki z góry za info.
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 15.02.2009 13:07

Witam!!

Ja zastanawiałam sie nad wyjazdem z biurem Gandalf w zeszłym roku ale koniec końców pojechałam na wakacje na własna rękę.
Na forum jest parę wątków o tym biurze i o willach np.

forum/viewtopic.php?t=18636&highlight=gandalftravel

forum/viewtopic.php?t=17305&highlight=gandalftravel

forum/viewtopic.php?t=14778&highlight=gandalftravel

Wystarczy troszkę poszukać a nie czekać na gotowe :papa:
allynka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) allynka » 15.02.2009 14:55

A wiesz, że szukałam i wszystko co było przeczytałam. Np. o willi Adria nic nie ma, więc może ktoś się odezwie kto ma jakieś info. A i o pozostałych też nie ma za wiele informacji. Tylko jakieś śladowe wzmianki.

A korzystać z wyszukiwarki umiem i nie czekam wcale na gotowe . 8)
allynka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) allynka » 15.02.2009 14:58

A co do wyjazdu na własną rękę, to nie mamy na tyle dobrego autka. A sam przejazd autokarem to cena od 400 zł, przy czym z Gandalfa mamy za niewiele wyzszą cenę już zakwaterowanie.
A niestety cena odgrywa dla nas ważną rolę. :oops:
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 15.02.2009 15:21

Skoro to ma być podróż poślubna, to może bardziej wskazane byłoby jakieś romantyczne miejsce...Pamiętam, że kilka już razy forumowicze radzili, dokąd w HR w podróż poślubną ...
Pozdrawiam
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 15.02.2009 17:39

allynka napisał(a):Proszę o opinie o willach Gandalfa w Makarskiej zwł. interesują mnie Adria, Ante i Lidia. Wybieram się tam na końcu maja i ma to być podróż pośłubna, więc zależy mi, żeby dobrze trafić. Dzięki z góry za info.

Z tego, co wiem, to wszystkie znajdują się w dzielnicy Veliko Brdo - jadąc od strony Splitu, przy wjeździe do Makarskiej po lewej stronie. Na plażę schodzi się w dół, jakieś 800 m bodajże, laskiem piniowym. Wcześniej trzeba pokonać jadrankę :) I tyle, co mogę w temacie napisać.
allynka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) allynka » 16.02.2009 16:53

Dzięki za informacje. :) Wybraliśmy w końcu willę Adria. Na zdjęciach wygląda nieźle. Opinii złych też nigdzie o niej nie znalazłam. Mam nadzieje,że będzie okey.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 25.11.2009 08:30

No i jak było?

Bo ja znalazłam coś takiego: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, ale nie wiem, czy do końca wierzyć...
atena9
Plażowicz
Adria

Nieprzeczytany postnapisał(a) atena9 » 01.02.2010 17:45

allynka napisał(a):Dzięki za informacje. :) Wybraliśmy w końcu willę Adria. Na zdjęciach wygląda nieźle. Opinii złych też nigdzie o niej nie znalazłam. Mam nadzieje,że będzie okey.

Allynka i jak było w tej willi??? Jak możesz to daj znać;) wybieramy się tam w tym roku i nadal ciężko znaleźć opinie...
Dzięki i pozdrowienia!!!
:)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

wille Gandalfa makarska
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone