Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baza na wypad do Dubrownika, Trsteno, Stonu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kirke18
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kirke18 » 30.06.2008 15:23

byłam w 2007 roku w Slano zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , to moja relacja forum/viewtopic.php?t=17560
podam namiary na pokoje z dostępem do kuchni po 12 eu od osoby w sezonie (możliwość negocjacji ceny przy dłuższym pobycie) do Krysi tel.
+38 520 871 379 - włascicielka MÓWI PO POLSKU. Niezbyt blisko do morza, ale gospodarze wspaniali, pokoje czyste, nowo wyremontowane. Polecam. Szczegóły adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
Ostatnio edytowano 11.08.2010 07:26 przez kirke18, łącznie edytowano 1 raz
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 05.07.2008 11:35

To ja się podepnę i też polecę Slano, również służę namiarami. Nasze wypady ze Slano to Czarnogóra (Zatoka Kotorska), Dubrownik, Peljesac (Ston, Prapratno, Trstenik, Orebic) Korcula, Trsteno, Cavtat, kąpielowe wypady do Sladenovici i inne. Powrót przez Bośnię i Hercegowinę (Krawice, Blagaj, Mostar, Jajce) .
Slano urzekło nas ciszą, a z apartamentu byliśmy bardziej niż zadowoleni.
kone
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kone » 20.07.2008 13:20

hej nie wiem czy na tym forum jest cos takiego jak pm w kazdym razie nie widze i pisze tutaj

bede wdzieczny za namiary na apartman w Slano, Trsteno, Dubrovniku lub okolicach

dzieki!
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 20.07.2008 19:52

To masz ode mnie Slano: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Teraz nie ma miejsc, ale wiem, że jeszcze kilka dni temu Katarina miała coś wolnego na drugą połowę sierpnia.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone