Czy może ktoś się podzielić wrażeniami z pobytu.
Szczególnie interesuje mnie Villa Marija
pumis napisał(a):Byliśmy w Drveniku w zeszłym roku, Donja Vala w apartamentach Pani Mladenki zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , villa o którą pytasz jest pomiędzy jedną i druga częścią Drvenika. Plaże w okolicy są skalisto-betonowe, natomiast o parę minut drogi oddalone są plażę główne Drvenika. Podaj mail'a to podeślę Ci kilka fotek z okolicy. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu, piękna okolica, kilometrowe alejki spacerowe wzdłuż wybrzeża i promy na Hvar i Korcule, sporo knajpek.
pozdrawiam
pumis napisał(a):Byliśmy w Drveniku w zeszłym roku, Donja Vala w apartamentach Pani Mladenki zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , villa o którą pytasz jest pomiędzy jedną i druga częścią Drvenika. Plaże w okolicy są skalisto-betonowe, natomiast o parę minut drogi oddalone są plażę główne Drvenika. Podaj mail'a to podeślę Ci kilka fotek z okolicy. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu, piękna okolica, kilometrowe alejki spacerowe wzdłuż wybrzeża i promy na Hvar i Korcule, sporo knajpek.
pozdrawiam
Daga napisał(a):pumis napisał(a):Byliśmy w Drveniku w zeszłym roku, Donja Vala w apartamentach Pani Mladenki zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , villa o którą pytasz jest pomiędzy jedną i druga częścią Drvenika. Plaże w okolicy są skalisto-betonowe, natomiast o parę minut drogi oddalone są plażę główne Drvenika. Podaj mail'a to podeślę Ci kilka fotek z okolicy. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu, piękna okolica, kilometrowe alejki spacerowe wzdłuż wybrzeża i promy na Hvar i Korcule, sporo knajpek.
pozdrawiam
Witaj.
mam pytanko , czy App. w których byliscie są połozone bezposrednio nad samym morzem ( tak wywnioskowałam na podstawie stronki którą
podałeś )?
My równiez mamy zamiar sie wybrać do Drvennika do Villa Marija ale App. które Ty podałęś również są interesujące.
Bedę wdzięczna za odpowiedż i fotki..)))
podaję maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
aaa...w jakiej odległości od plaż jest przeprawa promowa na Hvar ( bo niechciałabym się pluskać obok promów ..)))
pzdr.
pumis napisał(a):Daga napisał(a):pumis napisał(a):Byliśmy w Drveniku w zeszłym roku, Donja Vala w apartamentach Pani Mladenki zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , villa o którą pytasz jest pomiędzy jedną i druga częścią Drvenika. Plaże w okolicy są skalisto-betonowe, natomiast o parę minut drogi oddalone są plażę główne Drvenika. Podaj mail'a to podeślę Ci kilka fotek z okolicy. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu, piękna okolica, kilometrowe alejki spacerowe wzdłuż wybrzeża i promy na Hvar i Korcule, sporo knajpek.
pozdrawiam
Witaj.
mam pytanko , czy App. w których byliscie są połozone bezposrednio nad samym morzem ( tak wywnioskowałam na podstawie stronki którą
podałeś )?
My równiez mamy zamiar sie wybrać do Drvennika do Villa Marija ale App. które Ty podałęś również są interesujące.
Bedę wdzięczna za odpowiedż i fotki..)))
podaję maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
aaa...w jakiej odległości od plaż jest przeprawa promowa na Hvar ( bo niechciałabym się pluskać obok promów ..)))
pzdr.
Jakie zdjęcia Cię interesują, z której części Drvenika ?