Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dolac-Primosten...proszę o informacje.

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
men71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) men71 » 02.06.2006 16:23

Witam wszystkich miłośników Chorwacji. Wybieram się do Dolac kilka km od Primosten. Szukam informacji o tej miejscowości. Może jakieś zdjęcia.Będę wdzięczny za jakieś porady i opinie.Pozdrawiam.
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 02.06.2006 16:43

men71 napisał(a): Szukam informacji o tej miejscowości. Może jakieś zdjęcia.Będę wdzięczny za jakieś porady i opinie.Pozdrawiam.

Podpowien to co mi wszyscy powtarzają :)

google twoim najlepszym przyjacielem i przewodnikiem :)

www.google.com

powodzenia :))

.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.06.2006 17:13

AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 02.06.2006 18:53

piękna zatoczka,dobra knajpa,czysta woda...... nic więcej Ci nie trzeba
hania731
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania731 » 02.06.2006 20:45

napisz swojego maila,to wyślę Ci jutro zdjecia,byłam w Dolac 2 lata temu,byliśmy bardzo zadowoleni.
Tutaj nie umiem wklejać zdjęc.Myślę,że powinnam znależć kilka z plażą.
hania731
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania731 » 03.06.2006 09:03

Witaj!
Mam dzisiaj chwilkę,to od razu napiszę.
Dolac bardzo nam się podobał.Dlatego,ż eto taka mała dziura,cisza i spokój.
Plaża bardzo ładna i mała,choć bywa na niej tłoczno.Plaża z drobnymi kamyczkami,super dla dzieci.Dalej dookoła skałki,a raczej duze kamienie,gdzie też można spokojnie usiąść.
Na plaży beach bar,całkiem dobry.My jedliśmy tam pizze,a pyszne ryby i owoce morza w konobie nieopodal.jest teśz większa restauracja,byliśmy tam raz.
Miejscowość przy Jardance,ale plaża jest tak zacisznie ukryta za drzewami,że leżąc na plaży samochody nie przeszkadzają w ogóle.Niesty własnie w tych krzakach oddzielających plażę od drogi śmiecie.
Jest też cypelek i tam domy nad samym morzem.nie wiem gdzie masz swój apartament.
jest to super lokalizacja do zwiedzenia okolicy:Primoste,Split,Salona,Trogir,a w drugą stronę Sybenie,Wodospady Krka,Byliśmy na rejsie po Kornati i w parku paklenica.
Tak jak pisałam wczoraj,napisz swojego maila,to wyślę zdjęcia,bo nie umiem ich tu wklejać.
poozdrawiam.
men71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) men71 » 03.06.2006 10:21

hania731 napisał(a):napisz swojego maila,to wyślę Ci jutro zdjecia,byłam w Dolac 2 lata temu,byliśmy bardzo zadowoleni.
Tutaj nie umiem wklejać zdjęc.Myślę,że powinnam znależć kilka z plażą.

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Podaję swój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam.
men71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) men71 » 03.06.2006 10:24

hania731 napisał(a):Witaj!
Mam dzisiaj chwilkę,to od razu napiszę.
Dolac bardzo nam się podobał.Dlatego,ż eto taka mała dziura,cisza i spokój.
Plaża bardzo ładna i mała,choć bywa na niej tłoczno.Plaża z drobnymi kamyczkami,super dla dzieci.Dalej dookoła skałki,a raczej duze kamienie,gdzie też można spokojnie usiąść.
Na plaży beach bar,całkiem dobry.My jedliśmy tam pizze,a pyszne ryby i owoce morza w konobie nieopodal.jest teśz większa restauracja,byliśmy tam raz.
Miejscowość przy Jardance,ale plaża jest tak zacisznie ukryta za drzewami,że leżąc na plaży samochody nie przeszkadzają w ogóle.Niesty własnie w tych krzakach oddzielających plażę od drogi śmiecie.
Jest też cypelek i tam domy nad samym morzem.nie wiem gdzie masz swój apartament.
jest to super lokalizacja do zwiedzenia okolicy:Primoste,Split,Salona,Trogir,a w drugą stronę Sybenie,Wodospady Krka,Byliśmy na rejsie po Kornati i w parku paklenica.
Tak jak pisałam wczoraj,napisz swojego maila,to wyślę zdjęcia,bo nie umiem ich tu wklejać.
poozdrawiam.

Jeszcze raz dziękuję.
men71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) men71 » 03.06.2006 10:28

AndrzejJ. napisał(a):piękna zatoczka,dobra knajpa,czysta woda...... nic więcej Ci nie trzeba

Tego właśnie szukałem........i chyba dobrze trafiłem.
Dziękuję.
men71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) men71 » 03.06.2006 10:30

Janusz Bajcer napisał(a):http://www.google.pl/search?hl=pl&q=dolac&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
:wink: :la:

Dziękuję ale już chyba wszystko przeglądnąłem. Szukam raczej informacji i zdjęć od osób które tam były.
Pozdrawiam.
men71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) men71 » 03.06.2006 10:31

mirek109 napisał(a):
men71 napisał(a): Szukam informacji o tej miejscowości. Może jakieś zdjęcia.Będę wdzięczny za jakieś porady i opinie.Pozdrawiam.

Podpowien to co mi wszyscy powtarzają :)

google twoim najlepszym przyjacielem i przewodnikiem :)

www.google.com

powodzenia :))

.

Dzięki.
hania731
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania731 » 03.06.2006 11:25

wysłałam,znalazłam kilka zdjęć.Daj znać czy doszły.
men71
Globtroter
Dolac-zdjęcia

Nieprzeczytany postnapisał(a) men71 » 03.06.2006 13:34

hania731 napisał(a):wysłałam,znalazłam kilka zdjęć.Daj znać czy doszły.

Doszły. Bardzo dziękuję za pomoc.
Kasiula.m
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiula.m » 03.06.2006 19:12

czy ja tez moge prosic o zdjecia?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone