Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty Ciovo i okolice

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
buroda
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) buroda » 14.07.2009 22:14

Witam,
czy są na forum pomocni ludzie ( a wiem ze są) i pomogą w poszukiwaniu apartamentu 2+1 z balkonem i widokiem na morze?
okolice od Murter do Ciovo
bedę bardzo wdzięczna...
biura maja ,,zarezerwowane" a oferta na forum jest bardzo bogata i szeroka...

dziękuję
pozdrav
Olo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olo » 14.07.2009 22:19

ja na swój wyjazd w pierwszej połowie sierpnia rezerwowałem na początku lipca w agencji zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i spokojnie mieli jeszcze wolne miejsca i wybór też ok - wiadomo że te najfajniejsze dawno poszły ale można było znależć coś fajnego - próbuj, powodzenia :D
buroda
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) buroda » 14.07.2009 22:23

już oglądam!
wielkie dzięki DOBRY CZŁOWIEKU:o)
pozdrav
ewlii
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewlii » 15.07.2009 10:05

My jedziemy z interhome w sierpniu właśnie na Ciovo, rezerwowałam bardzo dawno bo w styczniu. Wczoraj z ciekawości weszłam na stronę interhome i mają jeszcze oferty na koniec sierpnia i ostatni tydzień lipca .
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 15.07.2009 10:27

buroda napisał(a):Witam,
czy są na forum pomocni ludzie ( a wiem ze są) i pomogą w poszukiwaniu apartamentu 2+1 z balkonem i widokiem na morze?
okolice od Murter do Ciovo
bedę bardzo wdzięczna...
biura maja ,,zarezerwowane" a oferta na forum jest bardzo bogata i szeroka...

dziękuję
pozdrav

u mojej rodziny zwolnil sie apartament w terminie od 23.07 do 06.08 ,okolica Rogoznicy,prywatna posiadlosc nad samym morzem,apartament typ 2+2 czyli idealny dla rodziny z dwojka lub jednym dzieckiem.Cena apartamentu za dzien wynosi 55 euro.W cenie sa wliczone oplaty klimatyczne.
Dla zainteresowanych szczeguly podam na priva; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrav:)))
Bozena

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone