Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję apartamentów w miejscowości BRELA we wrześniu?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Missiek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Missiek » 07.08.2008 15:09

Witam.
Poszukuję namiarów na jakiś ładny apartament 2 lub 4 osobowy w miejscowości Brela w terminie od 06.09.2008r. Bardzo proszę o pomoc. Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam.
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 08.08.2008 05:31

Przepiękne miejsce,niestety nam w lipcu nie udało się tam nic znależć (bardzo drogo sobie krzyczeli) ale we wrześniu napewno coś znajdziesz.
Pozdrawiam i zazdroszczę ja już po.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 08.08.2008 10:06

We wrześniu znajdziecie bez problemu w ciemno!
Wybór jest zawsze bardzo duży :D
Pozdrawiam
jimmi
Croentuzjasta
Drogo

Nieprzeczytany postnapisał(a) jimmi » 18.08.2008 18:32

Marisa napisał(a):Przepiękne miejsce,niestety nam w lipcu nie udało się tam nic znależć (bardzo drogo sobie krzyczeli) ale we wrześniu napewno coś znajdziesz.

Drogo tzn ile? Możesz podać ceny? Będę miał odniesienie na przełom sierpnia i września.
ines
Cromaniak
Re: Drogo

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 19.08.2008 13:21

jimmi napisał(a):
Marisa napisał(a):Przepiękne miejsce,niestety nam w lipcu nie udało się tam nic znależć (bardzo drogo sobie krzyczeli) ale we wrześniu napewno coś znajdziesz.

Drogo tzn ile? Możesz podać ceny? Będę miał odniesienie na przełom sierpnia i września.

Nam koniec sierpnia proponowali w Breli za 12-15E od osoby apartament niedaleko morza..jednak spodobało nam się Tucepi i tam już zostaliśmy, cena 10E za apartament bliziutko morza :D
mati408
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mati408 » 19.08.2008 14:04

ines napisał(a):
Nam koniec sierpnia proponowali w Breli za 12-15E od osoby apartament niedaleko morza..jednak spodobało nam się Tucepi i tam już zostaliśmy, cena 10E za apartament bliziutko morza :D

W Breli byłem w 2005. Cena dużo zależy od odległości do morza oczywiście. Wzdłuż tej drogi która idzie "górą" Breli jest znacznie taniej. Wtedy gdy tam byłem płaciłem w czerwcu 27E za apartament 2os:

Państwo Ribicic. Mam niestety tylko telefon:
+385 216 184 49
Współrzędne dla googla:
N 43.36609
E016.93588

Niezaduże pokoje, ale na górce i ładny widok na okolicę i morze.

Blisko portu krzyczeli sobie już w czerwcu 40-50E

p.s. INES: czy 15E za os. to jest drogo? Bo ja wiem ? ;-) Chyba nie byłaś w Baszka na KRK.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 19.08.2008 14:23

mati408 napisał(a):
ines napisał(a):

W Breli byłem w 2005. Cena dużo zależy od odległości do morza oczywiście. Wzdłuż tej drogi która idzie "górą" Breli jest znacznie taniej. Wtedy gdy tam byłem płaciłem w czerwcu 27E za apartament 2os:

Państwo Ribicic. Mam niestety tylko telefon:
+385 216 184 49
Współrzędne dla googla:
N 43.36609
E016.93588

Niezaduże pokoje, ale na górce i ładny widok na okolicę i morze.

Blisko portu krzyczeli sobie już w czerwcu 40-50E

p.s. INES: czy 15E za os. to jest drogo? Bo ja wiem ? ;-) Chyba nie byłaś w Baszka na KRK.

Nigdzie nie pisałam, że to jest drogo :? 8O
Brela ładna, ale Tučepi bardziej w moim guście dlatego tam zostaliśmy..Zresztą apartament bliziutko morza,duży na dwie osoby 60m2 z własnym tarasem :D
W Baszka :twisted: nie byłam, ale w Baška na wyspie Krk byłam i ceny wahały się 12-20E za osobę też niedaleko morza :D

Pozdrawiam,
mati408
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mati408 » 19.08.2008 20:49

ines napisał(a):

Rzeczywiście. Przepraszam. Chyba słonko z CRO mi przygrzało (wróciłem w niedzielę)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 19.08.2008 21:22

Jeśli mogę doradzić to o takiej porze roku jechałbym w ciemno.
Można ponegocjować , pooglądać , powąchać , rozejrzeć się , sprawdzić gospodarza .
Polecam dzielnice
1. Podraće nr1
2. Luke - zadupie
3. Stomaricę - ustronnie
4. Jardulę - j/w
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 19.08.2008 22:30

mati408 napisał(a):
ines napisał(a):

Rzeczywiście. Przepraszam. Chyba słonko z CRO mi przygrzało (wróciłem w niedzielę)

hehe.. :D Nie ma za co..
Mam nadzieję, że mi słonko też mocno przygrzeje we wrześniu w Cro :twisted:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone