Witam.
Poszukuję namiarów na jakiś ładny apartament 2 lub 4 osobowy w miejscowości Brela w terminie od 06.09.2008r. Bardzo proszę o pomoc. Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam.
Marisa napisał(a):Przepiękne miejsce,niestety nam w lipcu nie udało się tam nic znależć (bardzo drogo sobie krzyczeli) ale we wrześniu napewno coś znajdziesz.
Pozdrawiam i zazdroszczę ja już po.
jimmi napisał(a):Marisa napisał(a):Przepiękne miejsce,niestety nam w lipcu nie udało się tam nic znależć (bardzo drogo sobie krzyczeli) ale we wrześniu napewno coś znajdziesz.
Pozdrawiam i zazdroszczę ja już po.
Drogo tzn ile? Możesz podać ceny? Będę miał odniesienie na przełom sierpnia i września.
ines napisał(a):
Nam koniec sierpnia proponowali w Breli za 12-15E od osoby apartament niedaleko morza..jednak spodobało nam się Tucepi i tam już zostaliśmy, cena 10E za apartament bliziutko morza
mati408 napisał(a):ines napisał(a):
Nam koniec sierpnia proponowali w Breli za 12-15E od osoby apartament niedaleko morza..jednak spodobało nam się Tucepi i tam już zostaliśmy, cena 10E za apartament bliziutko morza
W Breli byłem w 2005. Cena dużo zależy od odległości do morza oczywiście. Wzdłuż tej drogi która idzie "górą" Breli jest znacznie taniej. Wtedy gdy tam byłem płaciłem w czerwcu 27E za apartament 2os:
Państwo Ribicic. Mam niestety tylko telefon:
+385 216 184 49
Współrzędne dla googla:
N 43.36609
E016.93588
Niezaduże pokoje, ale na górce i ładny widok na okolicę i morze.
Blisko portu krzyczeli sobie już w czerwcu 40-50E
p.s. INES: czy 15E za os. to jest drogo? Bo ja wiem ? Chyba nie byłaś w Baszka na KRK.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje